Mine penge
Arbejdsmiljø
Politik
Solstråler
Mit fag
Podcasts
Kontakt
For annoncører
Om Fagbladet FOA
Podcasts
Kontakt
For annoncører
Om Fagbladet FOA
Annonce
Triumf for det danske sosu-fag:
Kaja vinder medalje!
Mit fag
Ældre- og hjemmepleje
Hospital
Pædagogik
Rengøring og hygiejne
Ambulance, brand og beredskab
Psykiatri
Kost og madlavning
Bygningsvedligehold
Alle
Triumf for det danske sosu-fag:
Kaja vinder medalje!
”Det skal selvfølgelig stadig smage godt”
– små greb i køkkenet giver ældre livsglæde og klimavenlig mad
Stærk dansk start på sosu-scenen:
”Hun er klar og vil det her så meget”
1:38
Sidste Skills for Kaja efter tre års benhård træning:
”Det bliver et brag”
Erhvervsuddannelse for hospitalsportører på vej:
"Det skal fejres bigtime"
Yvonne og Helle har 'knækket' klimakoden:
Få deres opskrift på knækbrød lavet af rester
Når rengøringen sker i dagtimerne, vokser stoltheden:
”Vi er ikke en skygge”
Sådan får du nok fibre og vitaminer – Fødevarestyrelsen guider til grøntsagerne
Karrierens stolteste indsats blev til et mareridt, da Jesper så klagen i e-Boks
Laver du mad til børn, syge eller ældre?
Her er de nye anbefalinger til institutionskost
Kender du danskernes yndlingsgrøntsag?
Kom i grønt humør i den nationale grøntuge
SKET I UGEN
Overvægt øger risiko for demens:
Men det er ikke ligemeget, om du er mand eller kvinde
Robotstøvsugerne erobrer Danmark i høj fart:
”Nogle steder ville det være hurtigere at svinge støvsugeren selv”
Annonce
Mærket af livet, ligesom dem hun hjælper:
Lone løfter hjemløse med mad og små jobs
Gode råd fra hygiejneeksperten:
Det skal du være opmærksom på, hvis du arbejder i eget tøj
Ultraforarbejdet – eller bare ultradårligt?
Få styr på, hvad du egentlig spiser
Her er de nominerede til Køkkenprisen 2025
Ny stor undersøgelse slår fast:
Så glade er borgerne for hjemmeplejen
Nu er det officielt:
Se listen over de skoler, der nu får skolemad
Fra stuegang til specialiseret samarbejde:
Tina og Charlotte bruger hele deres faglighed
Plejehjem har nedbragt brugen af antibiotika:
"Det er fedt at bruge sin faglighed – og det er motiverende"
Voldsomme hændelser forfulgte Jonas i søvne –
Ny særlig behandling hjalp ham tilbage
Fælleskøkken er et forbillede på bæredygtighed, kvalitet og omsorg
– Men fremtiden er usikker
På maddagen er måltidet i højsædet:
Tilmeldingen er åben
Hvor meget sødt, salt og fedt ryger der ned?
Fødevarestyrelsen har et enkelt råd
Op til 32.000 kroners forskel:
Tjek lønnen i regionerne her
1:03
Køkkenpersonale udfordrer børnenes smagsløg:
"Det er for klimaets skyld og for deres fremtid"
SKET I UGEN
”Et kæmpestort problem”:
Flere ældre dør af forkert ernæring
De føles trygge:
Men plastikhandsker kan gøre patienter mere udsatte, advarer ekspert