Guide: Tre råd når du har børn med i køkkenet
 
                Først var der skepsis over at få klistrede fingre, men efter et par timer med pædagogmedhjælper Anja Jakobsen er Oskar og de andre børn i forrygende humør over at lave pølsehorn.
02. november 2021
Hættegården i Ringe har fået et nyt børnekøkken, som er bygget ind i fællesrummet. Her får børnene ejerskab til arbejdsgangene i køkkenet, hvor bollerne bliver bagt på slump, og processen er vigtigere end resultatet.
Guide: 3 råd når du har børn med i køkkenet
- 
                        1Drop opskriftenGå efter retter eller bagværk, som kan laves på slump, så børnene kan blande ingredienserne i uden behov for vægt og præcist mål. 
- 
                        2Smag på råvarerneSnak om alle ingredienserne og smag på dem undervejs. Der er god læring i at tale om alt fra farve til smag og konsistens – og forskellen på det. 
- 
                        3Gør madlavningen til en legFå masser af leg ind i processen og grin med børnene, når der kommer mel ud over det hele. Børnene får også lov at tørre mel af på Anjas næse og kalde hende for indianer 
 
                         
                         
                         
                         
                         
         
        