Køkkenmedhjælpere henter vilde urter og bær i skovbrynet

Helårshyld. I blomstringssæsonen pukkes hyld, der giver smag til hele vinteren. De hvide skærme laves til hyldeblomstdrik, der blandes med champagne til festlige lejligheder. Drikken fryses ned, så der er til hele året. Niels Åge Skovbo

Vilde urter og bær giver velsmag i et storkøkken, der skal tilfredsstille alle typer kursister – fra granvoksne kødelskende mænd til yngre kvinder, der går efter de grønne retter.

20. september 2018

IBC Innovationsfabrikken er en erhvervsskole og en del af International Business College i Kolding. Køkkenet har seks fastansatte, der dagligt serverer mad for mindst 500  medarbejdere og kursister.

Køkkenmedhjælper Helle Ditlevsen og hendes kolleger på erhvervsskolen IBC Innovationsfabrikken nyder at gå på jagt i skovbrynet efter råvarer som ramsløg, vild timian, nødder, hyldeblomster og solbær.